Leerbedrijf

S-BB erkend leerbedrijf onder nr. 219150

Bij kennel Je n’ai rien oublié vinden studenten van diverse MBO niveau 3 & 4 opleidingen in Nederland de mogelijkheid hun Beroeps-Praktijk-Vorming (stage) te vervullen.

Ons team kent en spreekt vloeiend de taal van het MBO- beroepsonderwijs in Nederland.

Zowel studenten van rijksgesubsidieerd - als ook particulier MBO-onderwijs (niveau 3 & 4) zijn het gehele jaar door van harte welkom!
 • Hallo Allemaal, Mijn naam is Talitha, ik ben student op Prinsentuin Dierverzorging niveau 4. Op dit moment loop ik stage bij Jacky Mervel, en tijdens deze stage heb ik met alle honden een goeie band gekregen, het zijn rustige lieverds die heel uitbundig met elkaar kunnen spelen in het bos achter het huis. Ik vind het fijn om met honden te werken die ook respect voor mij hebben daardoor heb ik met allemaal een vertrouwensband op kunnen bouwen. Mijn favoriet is Wolf, omdat zij lief en nieuwsgierig is en zacht van karakter, ik word vrolijk als ik zie hoe leuk Wolf met de drie adoptie hondjes speelt, deze drie zijn gered uit Spanje en Roemenië, kleine ondeugende hondjes die samen met Wolf enorme kuilen graven in de tuin....die ik dan weer dicht mag gooien. Ik zal deze honden en Jacky erg gaan missen als mijn stage erop zit.
  Talitha over haar stage...
 • Hallo ik ben Madieke, ik zit op de dier opleiding in Barneveld, en heb drie maanden stage gelopen bij Jacky. Toen ik aan mijn stage begon was ik een heel onzeker iemand. Tijdens mijn stageperiode bleef een van Jacky haar Oud Duitse Herders Guess constant bij mij. Guess zo heet deze Herder voelde aan hoe onzeker ik was en hielp mij in alle situaties, ging tegen mij aan staan, duwde mij en pakte mijn hand vast....ook keek zij mij de hele dag in mijn ogen, en vertelde mij dat alles goed was en ik haar moest vertrouwen. Eerst had ik hetzelf niet door....totdat Jacky mij vertelde wat Guess aan het doen was met mij... Guess is jouw hulphond deze stageperiode, luister maar goed naar haar zij zal jou helpen met alles. Guess is een byzondere hond, en maak daar gebruik van..... En ja hoor, waar ik ook was Guess bleef bij mij....liep naast me en gaf mij mijn zelfvertrouwen terug, ik werd sterker en sterker want Guess zou mij beschermen en helpen. Een warm gevoel als Guess naast mij liep. Door de stage heen werd is steeds zelfverzekerder, en heb zoveel geleerd hier, het gaat nu goed met mij....dankzij Guess en Jacky.
  Madieke over haar stage...
 • Tijdens het tweede leerjaar van mijn opleiding dierenverzorging heb ik in totaal 3 maanden stage gelopen bij Jacky. Dit is zeker mijn leukste en meest leerzame stage geweest van mijn opleiding. Jacky heeft zo’n enorme kennis van honden en samen met haar passie en liefde hiervoor heeft deze stage er toe geleid dat ik zoveel heb geleerd over honden. Niet alleen het gedrag van een hond in een roedel maar ook de dracht, het werpen van de pups en het verzorgen van de pups. Tijdens mijn stage had ik namelijk het geluk dat er twee nestjes waren. Van de dekking van een teef tot aan dat de nieuwe familie de pup op kwam halen, Jacky betrekt je overal bij. Ook heb ik mijn liefde voor Ierse wolfshonden hier ontdekt en ben dan ook helemaal verliefd geworden op Charlie, een Ierse wolfshond reu. Honden uitlaten, kammen, kennel poetsen, poep ruimen, er is altijd wel iets te doen in kennel Je n’ai rien oublié. Al met al dus een hele diverse en leerzame stageplek, zo leuk zelfs dat ik na drie jaar nu nog steeds op de koffie kom bij Jacky!
  Steffie over haar stage...
 • Ik heb bij Jacky een erg leuke stage gehad! Ik heb hier veel geleerd over het gedrag van de honden. Jacky is een gezellige, eerlijke vrouw die je vertelt waar je aan toe bent maar waar je ook uren gezellig thee mee kunt drinken! Tijdens mijn stage heb ik een bevalling mee mogen maken van de Briard, dit was erg leuk en leerzaam om mee te maken! Ook heb ik hier goed geleerd om zelfstandig te werken en zelf werk op het bedrijf te zien liggen. Ik bedank Jacky voor de leuke en leerzame tijd! Ik zou mensen zeker aanraden om hier stage te lopen als jouw passie ook bij honden ligt!
  Michelle Jansen over haar stage...
 • Ik heb 2 periodes stage gelopen bij Jacky. Ik heb veel meegemaakt en veel geleerd. De honden zijn super lief en leuk en Jacky is een lieve en eerlijke vrouw waardoor je weet waar je aan toe bent. Ik heb 2 goede stage periodes gehad en heb daardoor geleerd dat ik zelfstandig beter werk. Daarnaast heb ik een geboorte mee mogen maken wat een super ervaring was. Ik bedankt Jacky hiervoor en het is zeker een leuke leerzame stage om aan te raden.
  Eefje de Kort over haar stage...

Foto's van onze stagiaires